Follow iolss okk??....Follow uollss back later....

May 4, 2011

Silent Readers???

Hai peeps...ha tjuk kali ni agak siyes aka serius....bukan syiera bucuk nak mrah ke aper...tp cma nak majuk sket..(ngada la kau syiera!!)...spt gmbr d bwah....


alahai buruknyer.......=(

Ha buruk kan???so korg jgnla wat syiera bucuk merajuk lagi..(apehal lak ttbe nak majuk minah ni)..bukan ape..kdg2..ble syiera ade mood yg teramat sgtla bnyknye nk blogwalk,blogjog n x dlpe tuk blogrun..fokus utama mstila kat follower kan??tetibe.....jeng3x....



waaaaa...xde link yg followers (espc yg terbaru ) tinggalkan...smbil wat muke sebal balik..


ni muke merajuk smbil bergdik-gedik...=P


hentak-hentak kaki n smbil mkan roti canai berpinggan-pinggan..heee...hiperbola pulak...ok..siyes aka serius...korg jgnla wat cm2..xmo2 cmtu...sbb kdg2 syiera bucuk x dpat nk jejak korg...mcm plih kaseh pulak kan??ala..cmne nak beramah-mesra cmni...act bnyak option korg boleh wat..espc to newbie (senior la jugek ni)..hikhik..mse korg follow blog sesape..pliz jgn lpe selitkan sekali link korg kat 'google friend connect' tuh mcm dak afundee mucuk ni (nak kipas sket..lalala)




ha tu yg dibulatkan tuhh..tu la link korg..x susah pun syg2 sekalian...pastu leyla syiera jengah aka terjah..x pun kalau korg dh tahap malas gila 'baby' kunun2 nyer xmau diterjah..ha letak link kat shoutbox syiera tu...



tulisan hitam tu korg pnye link..pastikan letak url korg betul2 sbb kdg2 ade jgk yg tersalah letak..dah xley nak klik pulak..huhu..sedey taw (smbil muncungkan bibir smpi ke dagu)...

tulisan perpel tu pulak kata2 pujian korg kat syiera bucuk..hahaha..gurau..pape je korg nk tulis,tulisla...nti I terjah ok?????




Ha..berckp sal silent readers...syiera ade post sal bnde ni setahun lpas kat SINI..ha amek kau..tahun ni nk berckp sal ni lg...heee..syiera xde mslah sal silent readers ni..tp,2la kan..tujuan utama syiera berbelog ni tuk tambah kenalan..klu korg snyp je..cmne syiera nak bertawan-tawan ngan korg..



boleh tu boleh..tp kan,tetibe kes kat bwah ni terjd kat korg cmne??






hahahaha..gurau je..tp nothing is impossible rite..so pliz..at least tgglkan link korg..x kesah la klu xde blog,url fb pon bole..fs pon bole..tagged pon bole...pape je la...ok sume??tp ni cma pndpat syiera bucuk je..semua org ley utarakan pndgn korg...dis is juz piece of mine...chill..=)




18 comments:

Bila takde link , sedih lak ~

@nelly
2la kan???sedey...nanges..T_T

itu lar kadang2 berkobar2 nak klik..adeh skali x de link huhu..
terbantut niat ku ;)

@Pinky Momma
sllunyer sedey sbb tym bile ade mood nak berbelogwalking..ttbe xde link..huhu...=(

huuuuu~~~
sedey2...



vote..vote..vote..
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

betul di situ .. kadang2 tak klua .. nape ek ? diorang pon tak tahu ek ?

ar ar
aku pun pelik
da tu xada link
nak tgok blog diorang pun xdapat

@iPai
kdg2 dorg follow tanpa akaun google or x ltak pape url..xtawla nape..huhu

@hans
mmg x ar klu dorg x ltak link...nak cer jalan cer jalan pon xley..=(

Entri yg menarik jugak...1st time saya baca entry yg guna ejaan cam hampeh kerana tidak menggunakan ejaan BM yang betul. Selalunya jika blogger guna ejaan mcm ni saya tak baca pun. Selalunya cuma singgah, klik2 apa yg patut jer, nak tinggalkan komen jauh sekali. Tetapi entry anda kali ini membuatkan saya tertarik untuk tinggalkan komen. Apa yang anda katakan ini, memang benar.
Kadang2 saya terfikir kenapa mereka follow kita tetapi tidak tinggalkan link mereka? Apakah keuntungan pada mereka?

slalu jd kes mcm nie..
mmang susuh nk jejak..

hari ni abg post komen sbb sebelum ni abg cuma silent reader je.. dah merajuk baru abg nak komen.. maafkan abg ye syg.. pasni abg rajin2 komen.. xmo jadi silence reader dah..huhu.. abg syg syiera bucuk sgt2.... mmuuah

abg punya previous post lupa letak link pulak..heee.. abg syg syiera sgt2..

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

btl jugak kate awk tu..kdg2 nak follow balik xleh sebab link tidak disertakan..

tak tau cmne nk jadi noisy reader...
auuwwww